Power Si + GEL – Krzemionka organiczna w żelu o świeżym cytrusowym zapachu o dużym współczynniku absorpcji, do zewnętrznego stosowania, bezpośrednio na skórę i śluzówki o działaniu stymulującym syntezę kolagenu.
Power Si - Krzem jest bardzo ważnym mikroelementem biorącym udział w wielu procesach życiowych. Zmniejsza ryzyko nie tylko deformacji stawów i zaniku kości, ale również schorzeń układu krążenia i układu nerwowego oraz szeroko pojętych procesów starzenia się tkanek.
Forum
Hah, Włochy rajd demonstrantów przeciw Berlusconiemu...(więcej)
Mnie również wypadają włosy.
Czy mogą to być objawem zaburzeń hormonalnych? Bo znalazłam ciekawą stronkę zaburzenia-hormonalne.com.pl....(więcej)
Poradźcie coś na łysienie poporodowe, karmię piersią jak radzić sobie z wypadającymi włosami?...(więcej)
Mam poważny problem z łysieniem. Wypadają mi strasznie. Co mogę zrobić aby przestały mi wypadać?...(więcej)
Wiele osób cierpi z powodu nadmiernego wypadania włosów, ten problem dotyczy i mnie. Znalazłem stronę o skrzypie i uzyskałem wiele informacji. Jednak chciałabym wiedzieć czy ktoś stosował w ...(więcej)
hi, włosy mi wypadają jak cholera, nie rodziłam, staram się ich nie suszyć i nie prostuje, a więc wystrzegam się najgorszych okrucieństw dla włosa a one i tak lecą. Proszę was o jakieś nam...(więcej)