Power Si + GEL – Krzemionka organiczna w żelu o świeżym cytrusowym zapachu o dużym współczynniku absorpcji, do zewnętrznego stosowania, bezpośrednio na skórę i śluzówki o działaniu stymulującym syntezę kolagenu.
Power Si - Krzem jest bardzo ważnym mikroelementem biorącym udział w wielu procesach życiowych. Zmniejsza ryzyko nie tylko deformacji stawów i zaniku kości, ale również schorzeń układu krążenia i układu nerwowego oraz szeroko pojętych procesów starzenia się tkanek.
Forum
Użytkowniku przede mną, który się nie podpisałeś. Może zacznij korzystać z pomocy medycyny naturalnej. Bardzo fajna strona medycyna-chinska.com.pl Może znajdziesz coś dla siebie :)...(więcej)
Mnie również wypadają włosy.
Czy mogą to być objawem zaburzeń hormonalnych? Bo znalazłam ciekawą stronkę zaburzenia-hormonalne.com.pl....(więcej)
Poradźcie coś na łysienie poporodowe, karmię piersią jak radzić sobie z wypadającymi włosami?...(więcej)
Mam poważny problem z łysieniem. Wypadają mi strasznie. Co mogę zrobić aby przestały mi wypadać?...(więcej)
Wiele osób cierpi z powodu nadmiernego wypadania włosów, ten problem dotyczy i mnie. Znalazłem stronę o skrzypie i uzyskałem wiele informacji. Jednak chciałabym wiedzieć czy ktoś stosował w ...(więcej)
hi, włosy mi wypadają jak cholera, nie rodziłam, staram się ich nie suszyć i nie prostuje, a więc wystrzegam się najgorszych okrucieństw dla włosa a one i tak lecą. Proszę was o jakieś nam...(więcej)